Om de talrijke vertrouwelijke gegevens van zijn patiënten te beschermen, heeft dokter Martin Villagra de Cyberbox van Skyforce gekozen voor de beveiliging van zijn volledige computersysteem. 

Dokter Martin Villagra heeft een huisartsenpraktijk in Jemeppe-sur-Sambre, in de regio van Namen. In de moderne geneeskunde zijn alle gegevens geautomatiseerd, gaande van voorschriften tot databases of de uitwisseling van medische rapporten. Aangezien hij beseft dat bescherming met VPN en een klassieke antivirus niet volstaan om de cyberveiligheid van zijn patiënten te garanderen, koos dokter Villagra voor de Cyberbox van Skyforce. 

Als voormalig informaticastudent en ex-hacker in zijn vrije tijd richtte dokter Villagra zich snel tot Skyforce. “De oplossing van Skyforce sprak me onmiddellijk aan, omdat ze extreem beveiligd is. Vermits ik geen tijd heb om me zelf met mijn cyberbeveiliging bezig te houden, zorgt Skyforce voor alles. Voortaan zijn de talrijke vertrouwelijke gegevens van mijn patiënten beschermd”, bevestigt dokter Villagra. 

Hoewel het normaal minder dan een dag duurt om het systeem van Skyforce te plaatsen, waren hier twee dagen nodig voor de installatie van de Cyberbox. De dokter legt uit: “We verwerken gegevens die bijzonder vertrouwelijk zijn en hebben daarom voor een ietwat bijzondere configuratie gekozen. De technieker was goed op de hoogte en heeft met de glimlach een aangepaste bescherming voor de praktijk ingesteld.” 

Dokter Villagra besluit: “Hoewel me dit vroeger veel tijd kostte, kan ik nu op mijn beide oren slapen, wetende dat een derde partij zich over mijn beveiliging ontfermt.”