Bij Skyforce maken we er een punt van om dicht bij onze klanten te staan. We gingen naar hen toe.

Ontdek de getuigenis van Rectilux, een mechanische werkplaats in Marbehan:

“Nadat we een cyberbeveiligingsconferentie hadden bijgewoond en in de krant over Skyforce hadden gehoord, besloten we een van hun cyberbeveiligingsdeskundigen te ontmoeten om ons beveiligingsniveau te beoordelen, omdat we dachten dat we als klein bedrijf niet zouden worden getroffen door cyberaanvallen, maar het tegendeel is waar.

Omdat het resultaat te laag was en wij het belangrijk vonden onze gegevens en die van onze klanten te beschermen, hebben wij besloten te kiezen voor de Skyforce Cyberbox om ons een extra en aanzienlijke beveiliging te bieden. Sindsdien zijn we niet meer overladen met e-mails.

Nadat we de computers van ons bedrijf hadden vervangen, moesten we ons hele interne netwerk opnieuw doen en de technische dienst was zeer beschikbaar, zelfs voor interventies die niets met de Cyberbox te maken hadden.

Wij zijn nu een jaar klant van Skyforce en wij zijn zeer tevreden over hun diensten en zouden hen aanbevelen aan elk bedrijf dat zich zorgen maakt over zijn IT-beveiliging en de veiligheid van zijn klanten.”