Een demo aanvragen
Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

De Cyberbox zorgt voor gemoedsrust

Als landbouwer heb je geen tijd om je met cybersecuritykwesties bezig te houden. Om zich volledig op zijn werk te kunnen focussen, koos Maxime Mabille na herhaalde pogingen tot phishing voor de Cyberbox van Skyforce.  

Artikelen

15 november 2023

Als landbouwer heb je geen tijd om je met cybersecuritykwesties bezig te houden. Om zich volledig op zijn werk te kunnen focussen, koos Maxime Mabille na herhaalde pogingen tot phishing voor de Cyberbox van Skyforce.  

“Ik heb geen tijd voor computerproblemen.”  

Maxime Mabille is een landbouwer. Zijn boerderij telt ongeveer honderd melkkoeien en hij teelt bieten-, tarwe- en maïsgewassen. Maxime had nooit gedacht dat hij zich ooit zorgen zou moeten maken over zijn computerbeveiliging. En toch eisten phishingpogingen de laatste jaren steeds vaker zijn aandacht op. Na problemen met de traditionele oplossingen koos hij resoluut voor de Skyforce Cyberbox.  

“We werken met twee computers op ons bedrijf: de ene is uitgerust met de software die nodig is om de kudde en de status van onze gewassen bij te houden. De andere dient voor alle administratie (boekhouding) en e-mails”, legt Maxime uit. Regelmatig komen er verdachte e-mails of e-mails van onbekende afzenders in zijn mailbox, waarbij de afzender hem vraagt om op links te klikken. Wat hij uiteraard niet doet. Toch infecteren virussen meermaals zijn netwerk, waardoor zijn computers vertragen en Maxime niet meer efficiënt kan werken. “Hoewel ik mijn computer niet zo intensief gebruik als mensen uit andere sectoren, is het voor mijn ook een onmisbaar werkinstrument geworden”, zegt hij.  

Een informaticus raadde hem daarom populaire en gratis antivirusoplossingen aan. Maar deze bleken nutteloos te zijn. Tussen de gratis tools – die trouwens alleen de eerste 6 maanden gratis zijn – en de oplossingen die regelmatig moeten worden vernieuwd, verspilt Maxime te veel tijd. Een kennis vertelt hem dan over de Skyforce Cyberbox. “Dat was precies wat ik nodig had: een overzichtelijke en complete oplossing waar ik niet te veel tijd moest insteken. Want geloof me vrij: ik heb geen tijd om me zorgen te maken over computerproblemen”, zegt Maxime.  

Na een eerste afspraak thuis met een Skyforce-expert ligt Maxime zijn besluit vast. In minder dan 2 uur tijd is de Cyberbox geïnstalleerd. “Ik heb niet getwijfeld en ik ben heel tevreden. Het is een complete oplossing die me in staat stelt om me met een gerust hart aan mijn werk te wijden”, besluit Maxime.

Soortgelijke artikelen