Een demo aanvragen

Over

Wij verbinden ons ertoe om de gegevens van kleine en middelgrote ondernemingen te beschermen tegen bedreigingen en cyberaanvallen.

Skylock - cyberveiligheid

Onze geschiedenis

Het was in 2018, tijdens een discussie tussen 7 gepassioneerde ondernemers, dat het idee voor Skyforce is ontstaan. Met meer dan 15 jaar ervaring in de digitale sector, kwamen zij tot een conclusie: kleine bedrijven zijn niet beschermd tegen cyberaanvallen, terwijl ze een bijzonder doelwit zijn. Zo is de Cyberbox geboren, een all-in-one beveiligingsoplossing.

Onze waarden

De cultuur van Skyforce is gebaseerd op 6 fundamentele principes die we dagelijks toepassen om de beste beslissingen te nemen en onze missie met succes uit te voeren.

De nabijheid

Bij Skyforce zetten we ons in om nauwe en oprechte relaties op te bouwen met onze medewerkers, maar ook met onze klanten.

De transparantie

Essentieel voor het opbouwen van solide relaties, neemt transparantie een centrale plaats in binnen onze waarden. We streven ernaar alle relevante informatie openlijk en transparant te delen, door duidelijk te communiceren over onze beslissingen, processen en prestaties.

De innovatie

Verbonden aan de digitalisering, is het veld van cyberveiligheid constant in evolutie. Daarom staat constante innovatie centraal in onze fundamentele principes om de beste producten en diensten aan onze klanten te bieden. Om aan deze uitdaging te voldoen, moedigen we onze medewerkers aan om nieuwe methoden te verkennen om innovatieve en effectieve oplossingen te ontwikkelen.

Positiviteit

Een positieve houding leidt tot een productieve en energieke werkomgeving.

Verantwoordelijkheid

Wij zijn verantwoordelijk voor onze acties en de impact die we hebben op anderen en op de samenleving. We nemen onze beslissingen weloverwogen en staan in voor de gevolgen van ons handelen.

De samenhang

Samen gaan we verder! We waarderen integratie, welwillendheid en loyaliteit naar anderen toe. Vertrouwen moet verdiend worden en is essentieel om sterke en langdurige relaties op te bouwen.

De bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is zowel professioneel als vermakelijk, waardoor er een perfect evenwicht ontstaat. We organiseren graag regelmatig evenementen om de teams bijeen te brengen en onze samenhang te versterken rond een gezellig moment.

Het verhaal van de oprichters

Mathieu Lardinois

Co-Founder & Sales Manager

Al meer dan 15 jaar wijdt Mathieu zich aan de verkoop, en meer specifiek in de sector van de kleine en middelgrote ondernemingen. Gepassioneerd door dit veld en door nieuwe technologieën, is hij overtuigd van hun cruciale rol in de groei en de beveiliging van bedrijven. Met zijn ambitieuze visie en expertise leidt hij de verschillende commerciële teams en brengt hij een ontspannen en levendige sfeer mee. Buiten het werk is Mathieu een echte levensgenieter, altijd op zoek naar nieuwe gastronomische ontdekkingen.

Pierre-Olivier Glachant

Co-Founder & Financial Director

Gepassioneerd door cijfers en Excel-spreadsheets, is Pierre-Olivier onze financieel directeur. Als expert in strategie is hij onze belangrijkste troef om onze uitbreiding te bevorderen terwijl we onze langetermijnrentabiliteit behouden. Wanneer hij zijn berekeningen inruilt voor de stallen, vindt hij zijn evenwicht in het beoefenen van de paardensport.

Philippe Verwerft

Co-Founder & ICT Director

Expert in computerbeveiliging, Philippe is het brein achter de creatie van de Cyberbox die uw bedrijf beschermt. Met een solide ervaring van 30 jaar in de sector, gaat hij elke uitdaging meesterlijk aan. Wanneer hij niet achter zijn scherm zit, duikt Philippe letterlijk de diepten van de oceaan in om zich over te geven aan zijn passie.

Christophe Henri

Co-Founder & Technical Operations Manager

Met zijn 20 jaar ervaring in de verkoop heeft Christophe een diepgaande expertise ontwikkeld in het begrijpen van klantbehoeften en het opbouwen van sterke relaties. Zijn passie voor management weerspiegelt zich ook in zijn rol als basketbalmanager, die hij elke week met enthousiasme vervult. Deze unieke combinatie van vaardigheden en interesses stelt hem in staat een innovatieve aanpak te hanteren waarbij hij zowel de nadruk legt op de technische kant als op klanttevredenheid.

De kerncijfers

4

5

50

3300

Laatste nieuws

Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Cyberbeveiliging van Belgische KMO’s : barometer 2024

16 mei 2024

lees het artikel

Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

We vieren 5 jaar van innovatie en veiligheid

28 maart 2024

lees het artikel

Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Welcome 2024 🚀

6 februari 2024

lees het artikel

Meer nieuws bekijken