Een demo aanvragen
Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Iedere dag beveiligen we uw onderneming

Cybercriminaliteit, datalekken, phishing, ransomware, hacking … Het zijn termen die tegenwoordig deel uitmaken van ons dagelijkse leven en niemand sparen.

Artikelen

15 november 2023

Cybercriminaliteit, datalekken, phishingransomwarehacking … Het zijn termen die tegenwoordig deel uitmaken van ons dagelijkse leven en niemand sparen: openbare instanties, privéondernemingen van iedere omvang, … maar ook de kmo’s en zelfstandigen. Dit is waar wij in actie komen. 

Uw computer, uw smartphone, uw tablet, … om het even welk apparaat. Van zodra het met het internet verbonden is, wordt het een potentieel slachtoffer. Die cyberaanvallen kunnen verschillende vormen aannemen: kwaadaardige software (Malware), een virus, een Trojaans paard (Trojan horse), een worm, gijzelsoftware (ransomware), een zombiemachine, spionagesoftware (spyware), phishing, spoofing of spam. 

Onze Cyberbox blokkeert verschillende miljoenen kwaadaardige verzoeken per maand … En om u te verzekeren dat u over de beste beveiligingsoplossing beschikt, gaat niets ons te ver. Eind 2019 hebben we daarom onze Cyberbox laten testen door Red Cactus, een vereniging die gespecialiseerd is in het analyseren van risico’s door middel van ethisch verantwoord hacken. Onze Cyberbox heeft de vuurproef met vlag en wimpel doorstaan, en is als krachtige UTM gevalideerd

Op die manier heeft u als gebruiker van onze Cyberbox de garantie altijd de meest optimale bescherming te genieten. U kunt dus op uw beide oren slapen! 

Soortgelijke artikelen