Een demo aanvragen
Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

We vieren 5 jaar van innovatie en veiligheid

Skyforce viert zijn vijfde verjaardag!

Nieuws

28 maart 2024

1 april 2019 markeerde het begin van een buitengewoon avontuur met de oprichting van Skyforce.
Vijf jaar later blijft onze missie ongewijzigd: ongeëvenaarde veiligheid en innovatieve oplossingen bieden aan alle zelfstandigen in België. Vandaag vieren we niet alleen een verjaardag, maar ook de afgelegde weg en de behaalde successen. We zijn trots dat we nu meer dan 3.700 bedrijven in heel België beveiligen, wat getuigt van onze toewijding en het vertrouwen dat deze bedrijven in ons stellen.

Sinds onze lancering is Skyforce altijd vooropgelopen in technologische innovatie, beginnend met ons pronkstuk: de Cyberbox. Als een alles-in-één oplossing, fungeert het als een echt schild tegen de diversiteit aan constant evoluerende cyberaanvallen. Naast onze Cyberbox hebben we ons aanbod verrijkt door onze klanten te voorzien van op maat gemaakte computers en NAS (Network Attached Storage), waardoor een solide en beveiligde IT-infrastructuur wordt gegarandeerd.

Op deze basis hebben we een reeks innovatieve diensten ontwikkeld, ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoeften op het gebied van digitale veiligheid. Onze digitale kluis, Skylock, is essentieel geworden voor het beveiligen en organiseren van belangrijke documenten, terwijl het ook een efficiënt wachtwoordbeheer biedt. Skytransfer heeft het overdragen van grote documenten gerevolutioneerd door optimale beveiliging te garanderen, terwijl Skyguard uw netwerken bewaakt door waarschuwingen te sturen in geval van ongeautoriseerde verbindingen.

Innovatie bij Skyforce stopt nooit!
We zijn trots om de lancering van ons nieuwste creatie aan te kondigen: een printer ontworpen om onze klanten tegen lagere kosten uit te rusten, wat getuigt van onze inzet om complete en betaalbare oplossingen te bieden.

Achter deze vooruitgang staan toegewijde teams. Onze technici staan tot uw dienst om installaties, interventies te beheren en ondersteuning te bieden via onze helpdesk, beschikbaar van maandag tot zaterdag van 8u tot 19u. De klantenservice zorgt ervoor dat er kwaliteitsrelaties worden onderhouden en de tevredenheid van onze klanten wordt gegarandeerd. De IT-afdeling, het echte brein van de operatie, blijft nieuwe producten ontwikkelen om ons aanbod te verrijken, ondersteund door de financiële teams, die over onze welvaart waken. De HR-afdeling cultiveert onze kracht door nieuw talent aan te trekken en te ontwikkelen. En marketing, de motor van onze zichtbaarheid, ontwikkelt creatieve en impactvolle communicatiestrategieën om ons bereik te maximaliseren.
Samen zorgen ze voor de dagelijkse goede werking van ons bedrijf.

In vijf jaar tijd is Skyforce niet alleen gegroeid in grootte, maar ook in ambitie. We blijven vastbesloten om te innoveren, te beveiligen en elke zelfstandige in België te begeleiden naar een veiliger digitale toekomst. Dank aan iedereen die ons vergezelt in dit avontuur: onze klanten, onze partners en vooral, onze medewerkers. Samen maken we van Skyforce een leider op het gebied van digitale veiligheid, en we zullen blijven bouwen aan een veilige toekomst voor iedereen.

Het avontuur gaat door, en het beste moet nog komen.

Soortgelijke artikelen