Een demo aanvragen
Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Artificial Intelligence, vriend of vijand van de bouw?

Dominique Mangiatordi ontrafelt AI en cybersecurity in de bouwsector op de Batibouw-beurs.

Nieuws

30 januari 2024

Op 23 februari om 17.30 uur op de Batibouw-beurs zullen we een conferentie geven over de bouwsector in het tijdperk van artificial intelligence, met zijn kansen en gevaren.

Gepresenteerd door Dominique Mangiatordi, een gepassioneerde expert op het gebied van AI, belooft deze conferentie deelnemers onder te dompelen in fascinerende en essentiële onderwerpen, die de deuren openen naar een wereld van ontdekkingen en innovaties.

Een rijk en verhelderend programma

De conferentie volgt een gedetailleerd programma, waarin uiteenlopende onderwerpen aan bod komen, van de introductie van AI in de bouw tot hoe bedrijven zich kunnen beschermen tegen cyberbedreigingen. Dankzij zijn expertise zal Dominique Mangiatordi AI toelichten en het transformatieve potentieel ervan voor de sector belichten.

AI in het middelpunt van de discussies

Met zijn snelle en innovatieve ontwikkelingen herdefinieert AI de huidige wereld. We zullen diep ingaan op hoe deze revolutionaire technologie niet alleen de bouwmethoden vormgeeft, maar ook hoe we de toekomst van de sector zien.

Het belang van cybersecurity voor zelfstandigen

We benadrukken het cruciale belang van cybersecurity, vooral voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Deze entiteiten zijn vaak minder beschermd en zijn een geliefd doelwit voor cybercriminelen. De expertise van Skyforce in het uitvoeren van beveiligingsaudits is een grote troef voor deze bedrijven, waardoor ze kwetsbaarheden kunnen detecteren en corrigeren voordat ze worden misbruikt.

Een evenement om niet te missen

Deze conferentie is een unieke gelegenheid voor professionals in de bouwsector om de uitdagingen en kansen met betrekking tot AI en cybersecurity te begrijpen en al hun vragen over AI en cybersecurity te stellen.

Schrijf u nu in om dit onmisbare evenement niet te missen.

Over Dominique Mangiatordi

Gepassioneerd door AI heeft Dominique er één van zijn expertisegebieden van gemaakt en is hij een ware expert op dit gebied! Bekend om zijn pragmatische aanpak, zal hij u waardevol advies geven, vooral met betrekking tot de specifieke uitdagingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Over de Batibouw-beurs

De Batibouw-beurs trekt elk jaar duizenden bezoekers, van bouwprofessionals tot liefhebbers van renovatie en decoratie. Het is dé ontmoetingsplaats bij uitstek om de trends, innovaties en oplossingen voor huisvesting te ontdekken

Soortgelijke artikelen