Een demo aanvragen
Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

De Skyforce-applicatie is geboren

Met deze tool raadpleegt u alle bedreigingen op uw bedrijfsnetwerk, de onderschepte aanvallen, maar ook rapporten over uw surfgedrag. Allemaal in real-time. 

Nieuws

8 juli 2020

Onze Cyberbox, de alles-in-één beveiligingsoplossing tegen cyberaanvallen, gaat nu hand in hand met de Skyforce-applicatie. Met deze tool raadpleegt u alle bedreigingen op uw bedrijfsnetwerk, de onderschepte aanvallen, maar ook rapporten over uw surfgedrag. Allemaal in real-time. 

Na iets meer dan een jaar mag Skyforce uitpakken met het feit dat het meer dan 730.000 kwaadwillige verzoeken bij klanten, voornamelijk Belgische zelfstandigen en microbedrijven, heeft kunnen opsporen en onschadelijk maken. De Cyberbox, onze bijzonder efficiënte beschermingsoplossing tegen een combinatie van bedreigingen, biedt nog een extra voordeel: het is mogelijk om op elk moment een brede waaier aan informatie over de beveiliging van het bedrijfsnetwerk te raadplegen. 

Het aanbieden van een service is goed, maar het is nog beter om klanten zelf te laten ondervinden hoe effectief deze dienst is. Terwijl Skyforce regelmatig een samenvattend en gedetailleerd activiteitenverslag naar zijn klanten stuurt, hebben ze vanaf nu dankzij de Skyforce-applicatie ook in real-time toegang tot alle bedreigingen op hun netwerk. 

Bovendien kunnen gebruikers de top vijf van de onderschepte bedreigingen zien en rapporten lezen waarin hun surfgedrag van maand tot maand wordt vergeleken. Informatie die helpt om meer te weten te komen over ons online gedrag en om potentieel gevaarlijke websites in de toekomst te vermijden. Daarnaast biedt de applicatie een overzicht van alle machines op het netwerk en een status van de back-up van de Cyberbox. De applicatie is ook uitgerust met aanpasbaar notificatiesysteem. 

Omdat we een service willen aanbieden die compleet, efficiënt … en transparant is! 

Download de applicatie nu in de App Store of via Google Play 

Soortgelijke artikelen