Een demo aanvragen
Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Eerste Nederlandstalige opleiding: “Cyberbeveiliging, goede praktijken!

Nieuws

19 oktober 2021

Op 18 november hebben wij in onze kantoren in Grobbendonk onze allereerste Nederlandstalige cybersecuritytraining gehouden.

Zoals we u een maand geleden tijdens onze eerste Franstalige training in Waterloo hebben verteld, is uw cyberbeveiliging onze prioriteit. Daarom hebben wij, vanwege de toenemende cybercriminaliteit, besloten gratis opleidingen voor zelfstandigen/KMO’s op te zetten om hen beter (bij) te scholen.

Deze keer is het de beurt aan Vlaanderen om zijn eerste cyberveiligheidsopleiding te krijgen. Deze opleiding richt zich op social engineering en de risico’s ervan en hoe deze te vermijden. Het doel is u te helpen de juiste reflexen aan te leren om niet in de valstrikken van de steeds creatievere hackers te trappen, maar ook om eventuele vragen te beantwoorden en u bewust te maken van het belang van stevige cyberbeveiliging.

Hieronder vindt u meer informatie: 

Bent u geïnteresseerd in dit soort opleidingen en hebt u helaas nog niet de gelegenheid gehad om eraan deel te nemen? Maak je geen zorgen. We zullen spoedig andere data bekendmaken.

Stay tuned…

Soortgelijke artikelen