Een demo aanvragen
Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Skyforce brainstormt op zee!

Een seminarie is een manier om de bedrijfscultuur te bevestigen, de communicatie te bevorderen en strategische doelstellingen te verwezenlijken.

Nieuws

13 september 2021

Een seminarie is een manier om de bedrijfscultuur te bevestigen, de communicatie te bevorderen en strategische doelstellingen te verwezenlijken. Daarom kwam het hele Skyforce-team in het eerste weekend van september bij elkaar om het nieuwe werkjaar te beginnen met een focus op verbetering en samenhang.

Tijdens dit seminarie hebben we gebrainstormd om verschillende doelstellingen te bereiken:

In de eerste plaats hebben wij nieuwe manieren opgezet om onze Cyberbox te verbeteren, maar ook ons Skytransfer-systeem, onze VPN’s en nog veel meer, om onze klanten op de beste manier te ondersteunen bij het veilige beheer van hun IT-infrastructuur.

Vervolgens hebben we gesproken over nieuwe projecten die binnenkort zullen worden gelanceerd om het bewustzijn van het belang van cyberbeveiliging te vergroten, maar ook om u altijd de beste producten en diensten te kunnen bieden. Stay tuned…

Tenslotte maken wij er een erezaak van om dicht bij onze klanten te staan, maar ook dicht bij onze medewerkers. Dit evenement was dus ook een gelegenheid om al diegenen te feliciteren die zich dagelijks inzetten om uw onderneming te beschermen.

Soortgelijke artikelen