De Cyberbox

De Cyberbox is een UTM

In de IT-beveiligingsindustrie is UTM (Unified Threat Management), of geïntegreerd beheer van bedreigingen, een alles-in-één beveiligingsoplossing, een enkel beveiligingsapparaat  dat meerdere beveiligingsfuncties biedt op één enkele plaats van het netwerk. De Cyberbox verenigt functies zoals antivirussoftware, antispyware, anti-afleiding en vooral alle functies die het mogelijk maken login- en inbraakpogingen maar vooral ook het verzenden van gegevens naar de buitenwereld zonder medeweten van de gebruiker enz. te controleren en te blokkeren.

Het voordeel van deze oplossing is de eenvoud : in plaats van toevlucht te nemen tot verschillende leveranciers of apparaten die elk apart aan een beveiligingstaak zijn gewijd, kan de klant al deze functies nu groeperen bij één en dezelfde leverancier, SKYFORCE.

SKYFORCE is één enkel aanspreekpunt voor alle cyberbeveiligingsbedreigingen.

Cyberbox is efficiënter tegenover gecombineerde bedreigingen (meerdere soorten malware en gelijktijdige cyberaanvallen gericht op verschillende delen van het netwerk).

Door één enkel verdedigingspunt met één enkele console te creëren, vergemakkelijkt de Cyberbox aanzienlijk de strijd tegen dit grote aantal bedreigingen.