Een demo aanvragen

Onze klanten

"En vandaag moet ik zeggen dat ik me veel veiliger voel met betrekking tot het internet, en dat het uiteindelijk echt iets essentieels was voor ons bedrijf vandaag de dag, en vooral voor de toekomst."

Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Geblokkeerde gevaren

277k*

163*

Phishings

Phishings

163*

Kwaadaardige websites

56*

Malwares

7k*

* maandelijkse cijfers

Phishings

163/maand

Kwaadaardige websites

56/maand

Malwares

6106/maand

Go Stock Carrelage waarborgt haar continuïteit dankzij Skyforce!

Hoe helpt het internet u bij het runnen van uw bedrijf?
Inderdaad, wij maken veel gebruik van het internet. Allereerst voor de zichtbaarheid op het internet, op sociale netwerken en dergelijke. Bovendien zijn wij het best beoordeeld in de regio Charleroi.
Daarnaast regelen wij ook bestellingen, online offertes en facturen, die wij rechtstreeks naar de e-mailadressen van onze klanten sturen.
Dus, het internet maakt absoluut integraal deel uit van onze winkel. We hebben het enorm nodig. En zo leggen we ook de eerste contacten met onze klanten.

Hoe is uw ontmoeting met Skyforce verlopen?

We hebben Lucas ontmoet, die ook bij Skyforce werkt, en hij kwam bij ons langs om een kleine check-up uit te voeren om te zien hoe het gesteld was met onze beveiliging. En daar hebben we ook echt gemerkt dat er bepaalde zaken waren die we konden verbeteren. Hij was erg energiek, vriendelijk en nam echt de tijd om ons de zaken uit te leggen.

Tenslotte…

Ik denk dat wanneer je niet thuis bent in de IT-wereld, je niet altijd volledig beseft wat er allemaal speelt. En vandaag de dag is het echt goed om een bedrijf te hebben dat ons kan helpen en ons kan leiden naar de juiste keuzes. Op dat vlak is dat echt de reden waarom we voor Skyforce hebben gekozen.

 

Een demo aanvragen

Ontdek onze laatste getuigenissen