Een demo aanvragen

Onze klanten

"Het is duidelijk dat ik Skyforce 1000% zou aanbevelen! Niet alleen voor gemoedsrust, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, maar ook omdat we in een snel veranderende wereld leven met allerlei soorten aanvallen die we te verduren krijgen."

Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Geblokkeerde gevaren

275k*

382*

Phishings

Phishings

382*

Kwaadaardige websites

396*

Malwares

6k*

* maandelijkse cijfers

Phishings

382/maand

Kwaadaardige websites

396/maand

Malwares

5100/maand

Mélanie waarborgt de gegevensbescherming van haar klanten dankzij Skyforce!

Hoe is uw ontmoeting met Skyforce verlopen?

Toen Aurore bij mij op kantoor kwam, die overigens erg vriendelijk is, legde ze me echt uit wat cybersecurity inhoudt. Het is waar dat ik met mijn computer werk, maar ik heb ook al mijn gegevens op mijn telefoon, en daar denken we niet specifiek aan. We hebben een camera en een microfoon op onze telefoon. Dus ik was blij dat ze mijn kantoor binnenkwam en me een oplossing aanbood die me veel meer gemoedsrust kon geven.

Hoe is de installatie van de Cyberbox binnen uw bedrijf verlopen?

Ik kreeg de technicus bij mij op kantoor die de beveiligingsbox kwam installeren. De technicus was echt geweldig, heel discreet, dus ik kon gewoon blijven werken zonder enige onderbreking. Hij gaf me alle nodige informatie en beantwoordde al mijn vragen, dus het was een zeer goede ervaring.

Tenslotte…

Het is duidelijk dat ik Skyforce 1000% zou aanbevelen! Niet alleen voor gemoedsrust, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, maar ook omdat we in een snel veranderende wereld leven met allerlei soorten aanvallen die we te verduren krijgen. Ik vind dat het inschakelen van Skyforce echt een goede compromis is om hiermee om te gaan.

 

Een demo aanvragen

Ontdek onze laatste getuigenissen