Een demo aanvragen

Onze klanten

“Het is duidelijk dat ik Skyforce aanbeveel voor 1000%! Al voor de veiligheid van de geest, zowel op professioneel niveau als op familieniveau.”

Software voor het beheer van gegevensbeveiliging

Geblokkeerde gevaren

127k*

174*

Phishings

Phishings

174*

Kwaadaardige websites

113*

Malwares

2k*

* maandelijkse cijfers

Phishings

174/maand

Kwaadaardige websites

113/maand

Malwares

1691/maand

Évelyne beveiligt haar gastenverblijf met Skyforce!

Hoe helpt het Internet u bij het runnen van uw bedrijf?

Ik zou zeggen dat ik 24/24 met mijn computer werk. Ik ben constant op internet met natuurlijk sociale netwerken, Facebook, Instagram… om mijn bedrijf te promoten.

Waarom koos u Skyforce ?

Ik heb gekozen voor Skyforce. Het is een beveiliging, iets dat ons gerust stelt in de zin van… als we vragen hebben, of een vreemde site tegekomen,is er altijd iemand bereid om ons te helpen. We mogen hen op elk moment contacteren met steeds een technieker aan de lijn. In geval van vragen mogen wij altijd een mailtje sturen of bellen, we krijgen altijd antwoord.

Ik moet toegeven dat ik me nu veilig voel.

Ook omdat er bij mij thuis veel mensen komen, dus het zijn elke dag verschillende mensen uit verschillende landen… Ik weet niet wie er bij mij thuis komt, ik weet niet wat ze bij mij thuis doen. Ze zijn allemaal verbonden met hun iPhone, hun tablet, hun laptop. Het is dus ook om die reden dat ik dit soort aanvallen van buiten af, of dergelijke wil vermijden via andermans apparaten. Daarom neem ik Skyforce in vertrouwen.

 

Een demo aanvragen

Ontdek onze laatste getuigenissen